Σελινόριζα με ελαιόλαδο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Σελινόριζα με λάδι

Υλικά

  • 1 κιλό σελινόριζα
  • 1/2 φλιτζάνια λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τη σελινόριζα όπως την πατάτα και την κόβετε σε φέτες. Τις βράζετε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τις στραγγίζετε.
  2. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι. Προσθέτετε τα καρότα, τον άνηθο, τη σελινόριζα, αλάτι, λίγο νερό και το χυμό λεμονιού. Αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης