Αγριογούρουνο με τραχανά
Υλικά
- 800 γραμμάρια αγριογούρουνο (σε μπουκιές)
- 1 ποτήρι του νερού γλυκός τραχανάς
- 250 γραμμάρια ντομάτες (σε κυβάκια)
- 1 κρεμμύδι
- 1 λίτρο νερό χλιαρό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένετε και ζεματίζετε το κρέας. Το στραγγίζετε. Το σοτάρετε σε βαθιά κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο. Όταν ροδίσει το κρέας, προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, το νερό και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου (αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό). Όταν βράσει καλά το κρέας ρίχνετε τον τραχανά και βράζετε για 7-8′. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.