Αρακάς μέ ζαμπόν
χρόνος 5-6 λεπτά
Υλικά
- 1 κιλό αρακά
- 1 μάτσο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλυτζάνι λάδι
- 200 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μάτσο άνηθο
- 1/2 φλυτζάνι νερό
Εκτέλεση
- Σωταρετε στην ανοιχτή χύτρα τα κρεμμυδάκια με το λάδι. Προσθέτετε το ζαμπόν, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι, άνηθο και το νερό.
- Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 5 λεπτά.