Αρακάς μέ ζαμπόν

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Αρακάς μέ ζαμπόν

χρόνος 5-6 λεπτά

Υλικά

  • 1 κιλό αρακά
  • 1 μάτσο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 200 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 μάτσο άνηθο
  • 1/2 φλυτζάνι νερό

Εκτέλεση

  1. Σωταρετε στην ανοιχτή χύτρα τα κρεμμυδάκια με το λάδι. Προσθέτετε το ζαμπόν, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι, άνηθο και το νερό.
  2. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 5 λεπτά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply