Αρνάκι μπρεζέ
Χρόνος:25-30 λεπτά
Υλικά
- 1 μπούτι αρνιού, χωρίς το κόκαλο
- 2–3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κλωνάρι σέλινο, μαϊντανό
- θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 φλυτζάνι του καφέ ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το τυλίγετε με ένα σπόγγο. Ζεσταίνετε το βούτυρο ή το λάδι στη χύτρα και κοκκινίζετε το κρέας καλά. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, κλείνετε την χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 25-30 λεπτά.