Αρνάκι μπρεζέ

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Αρνάκι μπρεζέ

Χρόνος:25-30 λεπτά

Υλικά

  • 1 μπούτι αρνιού, χωρίς το κόκαλο
  • 23 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κλωνάρι σέλινο, μαϊντανό
  • θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ζεστό νερό

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το τυλίγετε με ένα σπόγγο. Ζεσταίνετε το βούτυρο ή το λάδι στη χύτρα και κοκκινίζετε το κρέας καλά. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, κλείνετε την χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 25-30 λεπτά.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης