Πλένετε και στεγνώνετε το κρέας καλά. Τρίβετε όλες τις μεριές του με 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη, με αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε με ένα πιρούνι το τυρί, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο, το λάδι, λίγο λεμόνι και 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη. Βάζετε το μείγμα αυτό στο κενό πού έχει το κρέας από το κόκαλο. Το δένετε με ένα σπάγκο ή το ράβετε και το αλείφετε με λάδι.
Προθερμαίνετε τη χύτρα, και κοκκινίζετε το κρέας καλά απ’ όλες τις μεριές. Προσθέτετε το νερό, το χυμό του λεμονιού, κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το κρέας για 30-35 λεπτά.
Αφαιρείτε το σπάγκο και σερβίρετε το κρέας σε μία ζεστή πιατέλα με φασολάκια βουτύρου, αρακά και λευκό πιλάφι.