Αρνί εξοχικό
Χρόνος:30 λεπτά
Υλικά
- 1 κιλό άρνί μπούτι (χωρίς τό κόκαλο)
- ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
- 1–2 σκελίδες σκόρδο
- κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
- Σ’ ένα διπλό λαδόχαρτο βάζετε το αρνί, το πασπαλίζετε με ρίγανη, το αλατοπιπερώνετε και μπήγετε το σκόρδο. Βάζετε από πάνω το κεφαλοτύρι και τυλίγετε το λαδόχαρτο προσεκτικά. Τοποθετείτε αυτό το πακέτο μέσα στο καλάθι. Ρίχνετε στη χύτρα 3-4 φλυτζάνια νερό και μόλις βράσουν και γεμίσει η χύτρα ατμό, βάζετε τον τρίποδα και από πάνω το καλάθι με το αρνί. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 30 λεπτά.