Πλένετε το κρέας, το κόβετε σε μικρές μερίδες και το στραγγίζετε. Καθαρίζετε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και κόβετε τις πατάτες σε κομμάτια. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι, σοτάρετε τις πατάτες, τις βάζετε σε μια λεκάνη και σοτάρετε στη συνέχεια τα κρεμμύδια. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο λάδι, προθέτετε το κρέας και το σοτάρετε, μέχρι να ροδίσει. Ρίχνετε το κρασί, λίγο αλάτι και αφήνετε να βράσει. Προσθέτετε τη δάφνη, την κανέλα, λίγο χλιαρό νερό και το σιγοβράζετε, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Ρίχνετε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζετε, ώσπου να μείνουν με λίγη σάλτσα. Σερβίρετε σε πιατέλα.