Αρνί με Ντομάτα και Τυρί
Υλικά
- 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 16 κοτολέτες αρνιού
- 2 μεγάλες ντομάτες ρόμα σε φέτες
- 200 γρ, τυρί κασέρι σε 8 φέτες
- 2 κουταλιές σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Ανακατώστε σ’ ένα μπολ το λάδι, το ξίδι και το σκόρδο και αλείψτε με το μείγμα τις κοτολέτες. Ψήστε τες στο γκριλ (ή σε μπάρμπεκιου) μέχρι να ροδίσουν από τη μια πλευρά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις 8 από αυτές σ’ ένα ταψί, με την ψημένη πλευρά προς τα πάνω, Βάλτε πάνω στην καθεμιά μια φέτα ντομάτα, μια τυρί και λίγο βασιλικό. Σκεπάστε με τις υπόλοιπες 8 κοτολέτες, με την ψημένη πλευρά προς τα κάτω. Δέστε τες καλά με σπάγκο μαγειρικής και ψήστε τες μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.