Ζεσταίνετε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνετε το σκόρδο και ψήνετε τα παϊδάκια σε χαμηλή φωτιά και από τις δύο πλευρές. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζετε από τη φωτιά και τα διατηρείτε ζεστά. Ρίχνετε το κρασί σε ένα μικρό σκεύος και το βάζετε στη φωτιά. Διαλύετε μέσα όλα τα άλλ πα υλικά της σάλτσας και ανακατεύετε καλά.
Βράζετε τη σάλτσα για 3′-4′ και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε τα παϊδάκια στα πιάτα και γαρνίρετε με βραστά λαχανικά. Τα περιχύνετε με τη σάλτσα.