Αρωματικό βούτυρο
Υλικά
- 6 κουταλιές σούπας μαλακό βούτυρο
- 1/4 φλιτζάνια ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι
- 1 κουταλιές σούπας άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 κουταλιές σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο με το ροκφόρ και προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Το βάζετε σε πλαστική μεμβράνη και δίνετε στο μείγμα κυλινδρικό σχήμα ή βάλτε το σε μπολ ή σε θήκες για παγάκια και το αφήνετε 2 ώρες στο ψυγείο. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.