Μπακαλιαράκια με πράσα

Please follow and like us:

Μπακαλιαράκια με πράσα
Συγγραφέας:
Υλικά
  • 1 κιλό μπακαλιαράκια φρέσκα
  • 2 κιλά πράσα
  • 1 κ.γ. πιπέρι κόκκινο
  • 5 κουτάλια λάδι
  • αλάτι, λεμόνι
Εκτέλεση
  1. Κόβουμετα πράσα σε χοντρές φέτες, τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και γιαχνίζουμε τα πράσα. Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και τ' αφήνουμε να βράσουν. Ένα τέταρτο πριν σβήσουμε τη φωτιά στρώνουμε τα ψάρια και τα βράζουμε ώσπου να μείνουμε με το λαδάκι τους. Σερβίρουμε μαζί μπακαλιάρο και λίγα πράσα και στίβουμε λίγο λεμόνι αν μας αρέσει.

 

loading...

Post Author: Greekouzina

Greekouzina
Παρακαλούμε αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση