Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τις φράουλες με την άχνη. Σταματάμε το χτύπημα και παίρνουμε το 1/3 από το μείγμα, το ζεσταίνουμε και σε αυτό προσθέτουμε το φύλλο ζελατίνης που έχουμε προηγουμένως μαλακώσει σε κρύο νερό. Ομοιογενοποιούμε ανακατεύοντας πολύ καλά και το ενσωματώνουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά σιγά, ανακατεύοντας απαλά.
Συναρμολόγηση: Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τα μισά σαβαγιάρ, αφού προηγουμένως τα έχουμε ραντίσει με το γάλα και το κονιάκ. Αδειάζουμε από πάνω τη μισή μπαβαρουάζ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ, απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα και γαρνίρουμε με φράουλες.