Μπιφτέκια κοτόπουλου: ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο

Τα μπιφτέκια κοτόπουλου είναι ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο που μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως γεύμα ή ως σνακ. Είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μπιφτέκια κοτόπουλου

Μπιφτέκια κοτόπουλου.

  • Total Time: 10 mins
  • Yield: 4

Υλικά

  • 300 γραμμάρια κοτόπουλο
  • 1 αυγό
  • 3 κουταλιές σούπας ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 κουταλιές σούπας του γλυκού ρίγανη
  • 1 1/2 κουταλιές σούπας του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλιές σούπας του γλυκού πιπέρι
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το κοτόπουλο και έπειτα, εφόσον γίνει χλιαρό, το κόβουμε σε πολύ λεπτά κομματάκια.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε το αυγό, το τριμμένο ρεγκάτο, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  3. Εφόσον ζυμώσουμε πολύ καλά, τα πλάθουμε σε σχήμα μπιφτέκι, τα περνάμε από τη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε μια κούπα καλαμποκέλαιο.
  • Author: Aggela
  • Prep Time: 5 mins
  • Cook Time: 5 mins
  • Category: Μεζέδες
  • Method: Ψήσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Διατροφικά Στοιχεία

  • Calories: 162

 

Leave a Reply