Μπιφτέκια με λουκάνικα και φασόλια

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Μπιφτέκια με λουκάνικα και φασόλια

για 12 μπιφτεκάκια

Υλικά

  • 250 γραμμάρια λουκάνικα κομματιασμένα στο μπλέντερ (κιμάς)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού (μπλέντερ)
  • 2 κουταλιές σούπας μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, δυόσμο)
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 200 γραμμάρια φασόλια κόκκινα περασμένα από το μπλέντερ (Κονσέρβα στραγγισμένη)
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο, κομμένο σε ροδέλες
  • αλάτι- πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τον κιμά από τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα φασόλια, τα μυρωδικά, το σκόρδο, τα ψίχουλα του ψωμιού, το καρότο, το αυγό και το αλατοπίπερο. Ζυμώνετε καλά. Μοιράζετε το μείγμα σε 12 ίσα μέρη και τα πλάθετε σε μπιφτεκάκια στρογγυλά διαμ. 5-6 εκ. Ψήνετε τα μπιφτέκια 20′ περίπου στα κάρβουνα, γυρίζοντας τα στο ενδιάμεσο για να ψηθούν κι από τις δύο πλευρές.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply