Μπιφτέκια με λουκάνικα και φασόλια

Please follow and like us:

Μπιφτέκια με λουκάνικα και φασόλια
για 12 μπιφτεκάκια
Συγγραφέας:
Υλικά
  • 250 γρ. λουκάνικα κομματιασμένα στο μπλέντερ (κιμάς)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ψίχουλα ψωμιού (μπλέντερ)
  • 2 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, δυόσμο)
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 200 γρ. φασόλια κόκκινα περασμένα από το μπλέντερ (Κονσέρβα στραγγισμένη)
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο, κομμένο σε ροδέλες
  • αλάτι- πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τον κιμά από τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα φασόλια, τα μυρωδικά, το σκόρδο, τα ψίχουλα του ψωμιού, το καρότο, το αυγό και το αλατοπίπερο. Ζυμώνετε καλά. Μοιράζετε το μείγμα σε 12 ίσα μέρη και τα πλάθετε σε μπιφτεκάκια στρογγυλά διαμ. 5-6 εκ. Ψήνετε τα μπιφτέκια 20' περίπου στα κάρβουνα, γυρίζοντας τα στο ενδιάμεσο για να ψηθούν κι από τις δύο πλευρές.

 

loading...

Post Author: Greekouzina

Greekouzina
Παρακαλούμε αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση