Μπιφτέκια στον φούρνο
Υλικά
- 650 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 φέτες ψίχα ψωμιού
- 1 κούπα γάλα
- 4 κουταλιές σούπας τυρί φέτα
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- πατάτες
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε σε λεκάνη το γάλα και μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού, την ανακατεύουμε με τον κιμά, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί πολύ καλά. Παίρνουμε 1 κουταλιές σούπας πλάθουμε μπιφτέκια και τα τοποθετούμε στην σειρά σε βουτυρωμένο ταψί (που αν θέλουμε, στρώνουμε πριν με ψιλά πατατάκια). Λιώνουμε το βούτυρο και το περιχύνουμε, όπως και τον χυμό του λεμονιού. Τα ψήνουμε για 30′.