Ζεσταίνετε το καλαμποκέλαιο και αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο. Ρίχνετε σε τηγάνι τα κρεμμύδια και τηγανίζετε ώσπου να ροδίσουν. Σ’ ένα μπολ αναμιγνύετε το κονιάκ, το μέλι, τη γούστερ σος, το ζωμό, το ξίδι το κέτσαπ και τη μουστάρδα και ρίχνετε μείγμα στο τηγάνι. Βράζετε για 5′-6. Ψήνετε τα μπουτάκια του κοτόπουλου στο γκριλ ή στα κάρβουνα και τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι. Βράζετε τα μπουτάκια 5′-6′ μέσα στη σάλτσα και σερβίρετε το κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα.
ΙΔΕΑ: Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε και τις φτερούγες κοτόπουλου.