Μπριζόλες μοσχαρίσιες στο τηγάνι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Υλικά

  • 6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • 100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
  • λίγος μαϊντανός
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 6 κομμάτια βούτυρο μικρά για τηγάνισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε τις μπριζόλες. Τις τηγανίζουμε καλά σε πολύ σιγανή φωτιά και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αλατοπιπερώνουμε και τις διατηρούμε ζεστές. Όταν πρόκειται να τις σερβίρουμε βάζουμε επάνω σε κάθε μπριζόλα 1 κομματάκι βούτυρο φρέσκο ανακατεμένο με το σκόρδο λιωμένο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης