ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Υλικά
- 6 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
- λίγος μαϊντανός
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 6 κομμάτια βούτυρο μικρά για τηγάνισμα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε τις μπριζόλες. Τις τηγανίζουμε καλά σε πολύ σιγανή φωτιά και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αλατοπιπερώνουμε και τις διατηρούμε ζεστές. Όταν πρόκειται να τις σερβίρουμε βάζουμε επάνω σε κάθε μπριζόλα 1 κομματάκι βούτυρο φρέσκο ανακατεμένο με το σκόρδο λιωμένο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.