Print
- 1 1/2 Κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες ή χοιρινές
- 1/2 φλιτζάνια λάδι
- 1/2 φλιτζάνια κρασί λευκό
- 1/2 κουταλιές γλυκού θυμάρι
- Φέτες λεμονιού
- Αλάτι
- πιπέρι
- Πλένετε τις μπριζόλες και τις στραγγίζετε. Τις αλείφετε με λίγο λάδι, τις πασπαλίζετε με το θυμάρι και τις στρώνετε σε μια πιατέλα.
- Ρίχνετε το κρασί, το υπόλοιπο λάδι και τις σκεπάζετε.
- Τις αφήνετε για 3 ώρες.
- Τις ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου, αφού πρώτα τις πασπαλίσετε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Τις σερβίρετε ζεστές με φέτες λεμονιού.
- Author: Aggela
- Prep Time: 3 hours
- Cook Time: 20 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Ψήσιμο
- Cuisine: Ελληνική