Χαρτσό

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χαρτσό

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνια λάδι
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι κόκκινο

Εκτέλεση

  1. Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε σε κατσαρόλα νερό και το κρέας. Αφήνετε να πάρει βράση και το ξαφρίζετε. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το σέλινο, αλάτι, το λάδι και τα βράζετε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  2. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αφήνετε να κρυώσει λίγο η σούπα και την σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγο πιπέρι κόκκινο.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply