dieta choublik meros 1

Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1ο

Please follow and like us:

Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ Μέρος 1ο
Σας παρουσιάζουμε το 1ο μέρος από την περίφημη "παράλογη χημική δίαιτα" του Χούμπλικ. Ελάχιστα γνωρίζουμε για τον άνθρωπο αυτόν.
Συγγραφέας:
Εκτέλεση
  1. Χημική δίαιτα 15 κιλών
  2. Εισαγωγή:
  3. Ο όρος "παράλογη" εφαρμόστηκε σ, αυτή την δίαιτα ύστερα από μια άμεση και επιφανειακή μόνο αξιολόγηση των άλλων γιατρών της εποχής.
  4. Με την πρώτη ματιά δείχνει παράλογη επειδή υποστηρίζει ότι η παχυσαρκία μπορεί να νικηθεί ακόμα και τρώγοντας γεύματα πολύ θρεπτικά. Προκειμένου για δίαιτα αδυνατίσματος μας αφήνει άφωνους. Αυτή η διαιτητική αγωγή μας επιτρέπει μια θερμιδική παροχή ανώτερη από τις ίδιες ανάγκες του οργανισμού. Αυτή η δίαιτα είναι στην πραγματικότητα ο δάσκαλος του Άτκινς! Η διαφορά της παράλογης δίαιτας του Χούμπλικ (1944) είναι ότι δεν επιβάλει στο άτομο μακροχρόνιες στερήσεις και προσφέρει μια θρεπτική ισορροπία, αποφεύγοντας έτσι ελλείψεις στον οργανισμό. Εξάλλου εγγυάται ένα φανερό αποτέλεσμα για τον παχύσαρκο: Αδυνάτισμα σε πόντους και κιλά από την πρώτη κιόλας μέρα! Αυτή η δίαιτα δεν επιβάλει περιορισμούς στην κατανάλωση των πρωτεϊνών. Περιορίζεται στο να επιμένει σε ορισμένες τροφές από άλλες, αποκλείοντας μόνο τα άλευρα, τα λίπη, ορισμένα φρούτα, τα γλυκά, τους χυμούς. Ανάμεσα στις τροφές που ο Χούμπλικ συμβουλεύει να καταναλώνονται είναι το κρέας, τα νωπά λαχανικά (ρεπάνια, πιπεριές όλες, ντομάτες, σαλάτες γενικά). Τα νωπά φρούτα ναι αλλά απαγορεύονται τα: μπανάνες, σταφύλια, χουρμάδες, σύκα, μούρα. Χρησιμοποιούμε μπαχαρικά και βότανα και αλάτι της αρεσκείας μας, γιατί ο παχύσαρκος πρέπει να τρώει με όρεξη! Το αποτέλεσμα της αγωγής φαίνεται σε πόντους και κιλά από την τρίτη μέρα ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. Η αγωγή ΠΡΕΠΕΙ κάθε 7-8 ημέρες να έχει διάλειμμα για να τροφοδοτούμε με λίγους υδατάνθρακες τον εγκέφαλο μας ώστε να μην κουράζεται να ψάχνει για σάκχαρα και μας επιβαρύνει με πονοκεφάλους κατά την διάρκεια. Το μαγείρεμα του κρέατος είναι καλύτερα να γίνεται σε χύτρα ταχύτητος για να μην διαφεύγουν οι βιταμίνες του σε σιγανή όμως ένταση η εστία. Τα λαχανικά να πέφτουν σε νερό που ήδη βράζει. Τα τηγανιτά σε παρθένο ελαιόλαδο. Ότι κάνουμε σε γάστρα αν γίνεται και χωρίς καθόλου λάδι. Στις σαλάτες προτιμούμε να βάζουμε το λάδι μας παρά στο κυρίως γεύμα μας. Π.χ μπριζόλα χοιρινή στο γκριλ αλάδωτη και ντοματοσαλάτα με λάδι. Αυγά όσα περισσότερα τόσο καλύτερα και σε κάθε γεύμα αν θέλουμε και δεν έχουμε πρόβλημα υγείας. Η ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δίαιτα παίζει μεγάλο ρόλο! Για όποια απορία σας παρακαλώ ρωτήστε μας! Είμαστε εδώ για βοήθεια και στήριξη.
  5. Επιτρέπονται:
  6. Δείτε το 20 μέρος ΕΔΩ

 

loading...

Post Author: Greekouzina

Greekouzina
Παρακαλούμε αν σας άρεσε η συνταγή που διαβάσατε, να την βαθμολογείτε. Έτσι μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ποιες συνταγές μας προτιμάτε και πως μπορούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα. Ακόμη περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γινόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Με την δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση