Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Υλικά

  • 4 μπριζόλες
  • 1 φλιτζάνια λάδι
  • 1 φλιτζάνια κρασί λευκό, αρετσίνωτο
  • 1 κουταλιές γλυκού ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις μπριζόλες και τις στραγγίζετε. Ρίχνετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και τις σοτάρετε, μέχρι να ροδίσουν. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο λάδι και, μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε τις μπριζόλες Τις γυρίζετε για λίγο, ρίχνετε το κρασί και τα σιγοβράζετε.
  2. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λίγο χλιαρό νερό και αφήνετε να βράσουν οι μπριζόλες, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα. Ρίχνετε τη ρίγανη και τις σερβίρετε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης