χοιρινό με κάρυ

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

χοιρινό με κάρυ

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 23 κουταλιές σούπας λάδι ή βούτυρο
  • 23 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιές σούπας σούπας κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο
  • 1/2 φλυτζάνι ζεστό νερό
  • 1 ποτήρι κρασιού κρασί άσπρο
  • 45 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε το κρέας με το βούτυρο ή το λάδι στην ανοιχτή χύτρα, ωσότου ροδίσει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τα μπαχαρικά, το τριμμένο μήλο, το νερό και το κρασί. Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύετε το φαγητό για 10-15 λεπτά.
  2. Ανοίγετε τη χύτρα, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε το φαγητό με άσπρο ρύζι.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης