Χοιρινό με μουστάρδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χοιρινό με μουστάρδα

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό ψαχνό σε κομματάκια
  • 3 πιπεριές (κόκκινη,πράσινη,κίτρινη)
  • πατάτες (ανάλογα με τα άτομα)
  • 150 γραμ. μουστάρδα, όχι πολύ καυτερή
  • 250 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε καλά το χοιρινό μέσα στο λάδι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομματάκια.
  2. Βάζουμε στη γάστρα το χοιρινό μαζί με το λάδι, τις πατάτες και ένα ποτήρι νερό.
  3. Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε προσεκτικά ώστε να αναμειχθεί χωρίς να διαλυθούν τα υλικά.
  4. Όταν ψηθεί, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε το φαγητό 5 λεπτά ακόμα στο φούρνο.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply