Χοιρινό με μουστάρδα
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό ψαχνό σε κομματάκια
- 3 πιπεριές (κόκκινη,πράσινη,κίτρινη)
- πατάτες (ανάλογα με τα άτομα)
- 150 γραμ. μουστάρδα, όχι πολύ καυτερή
- 250 γραμ. κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε καλά το χοιρινό μέσα στο λάδι. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομματάκια.
- Βάζουμε στη γάστρα το χοιρινό μαζί με το λάδι, τις πατάτες και ένα ποτήρι νερό.
- Πασπαλίζουμε με το αλάτι, το πιπέρι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε προσεκτικά ώστε να αναμειχθεί χωρίς να διαλυθούν τα υλικά.
- Όταν ψηθεί, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε το φαγητό 5 λεπτά ακόμα στο φούρνο.