Χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιές σούπας σόγια σοσ
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 3 κουταλιές σούπας λάδι
  • 1 φλιτζάνια κέτσαπ
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιές σούπας πιπέρι
  • 1 κουταλιές γλυκού κύμινο
  • 1 κουταλιές γλυκού θυμάρι
  • 23 σταγόνες ταμπάσκο
  • 1 κουταλιές σούπας πάπρικα χοντροκομμένη

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
  3. Βάζουμε τις φέτες του κρέατος σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα, έτσι ώστε να πάει παντού.
  4. Το βάζουμε στο φούρνο για 60 λεπτά.
  5. Σερβίρεται με ρύζι ή με πατάτες τηγανιτές.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply