Χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιές σούπας σόγια σοσ
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 3 κουταλιές σούπας λάδι
- 1 φλιτζάνια κέτσαπ
- 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 3 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλιές σούπας πιπέρι
- 1 κουταλιές γλυκού κύμινο
- 1 κουταλιές γλυκού θυμάρι
- 2–3 σταγόνες ταμπάσκο
- 1 κουταλιές σούπας πάπρικα χοντροκομμένη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε τις φέτες του κρέατος σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα, έτσι ώστε να πάει παντού.
- Το βάζουμε στο φούρνο για 60 λεπτά.
- Σερβίρεται με ρύζι ή με πατάτες τηγανιτές.