Χοιρινό με σιτάρι
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινές μπριζόλες γάλακτος
- 300 γραμμάρια σιτάρι ολόκληρο βρασμένο από το προηγούμενο βράδι
- 1/2 σελινόριζα
- 250 γραμμάρια ντομάτες χοντροκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρετε χωρίς λίπος το κρέας σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Όταν ροδίσει το κρέας, προσθέτετε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε να βράσει για 1/2 ώρα περίπου. Προσθέτετε το σιτάρι στραγγισμένο και μετά από 15′ τη σελινόριζα κομμένη σε κυβάκια. Ψήνετε το φαγητό για 15′ ακόμη με όλα τα υλικά μαζί. 5′. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.