εύκολα κρουασάν με μαρμελάδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

εύκολα κρουασάν με μαρμελάδα

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 2 φλιτζάνια μαρμελάδα φράουλα
  • 2 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 1 αυγό

Εκτέλεση

  1. Στρώνετε τα φύλλα σφολιάτας και τα ανοίγετε λίγο με τον πλάστη. Βάζετε σε ένα μπολ τη μαρμελάδα, ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και τα ανακατεύετε. Κόβετε τα φύλλα οριζόντια, ώστε να έχετε δύο κομμάτια από κάθε φύλλο. Τα αλείφετε με μαρμελάδα και τα τυλίγετε σε ρολό. Τα βάζετε σε ένα ταψί όπου έχετε στρώσει λαδόχαρτο. Χτυπάτε το αυγό με μια κουταλιές σούπας νερό και αλείφετε τα κρουασάν.
  2. Τα κόβετε ανά 4 εκ. Ψήνετε τα κρουασάν στους 190 βαθμούς για 25 λεπτά, αφήνετε να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε πιατέλα.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης