Ελληνικός καφές μέτριος βραστός: η καθημερινή απόλαυση

Ο μέτριος βραστός είναι ένας κλασικός ελληνικός καφές με πλούσια γεύση και άρωμα. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν απολαυστικό καφέ χωρίς να είναι πολύ γλυκός ή πολύ πικρός.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ελληνικός καφές μέτριος βραστός

Ο Ελληνικός καφές είναι πάντα μια ευχάριστη απόλαυση. Βοηθάει τον οργανισμό να “ξυπνήσει” γι’αυτό και είναι μια καθημερινή συνήθεια για πολλούς. Εδώ σας δίνουμε τον τρόπο παρασκευής του μέτριου βραστού.

  • Total Time: 2 mins
  • Yield: 1

Υλικά

  • 1 φλιτζάνια του καφέ νερό
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού καφές

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το νερό (όσο ένα γεμάτο φλυτζάνι), τη ζάχαρη και τον καφέ στο μπρίκι.
  2. Αφήνουμε να πάρει βράση και τον ρίχνουμε στο φλιτζάνι λίγο λίγο και από ψηλά.
  • Author: Greekouzina
  • Prep Time: 1 min
  • Cook Time: 1 min
  • Category: Ρόφημα
  • Method: Βράσιμο
  • Cuisine: Ελληνική

Leave a Reply