Ο μέτριος βραστός είναι ένας κλασικός ελληνικός καφές με πλούσια γεύση και άρωμα. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν απολαυστικό καφέ χωρίς να είναι πολύ γλυκός ή πολύ πικρός.
PrintΕλληνικός καφές μέτριος βραστός
Ο Ελληνικός καφές είναι πάντα μια ευχάριστη απόλαυση. Βοηθάει τον οργανισμό να “ξυπνήσει” γι’αυτό και είναι μια καθημερινή συνήθεια για πολλούς. Εδώ σας δίνουμε τον τρόπο παρασκευής του μέτριου βραστού.
- Total Time: 2 mins
- Yield: 1
Υλικά
- 1 φλιτζάνια του καφέ νερό
- 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού καφές
Εκτέλεση
- Βάζουμε το νερό (όσο ένα γεμάτο φλυτζάνι), τη ζάχαρη και τον καφέ στο μπρίκι.
- Αφήνουμε να πάρει βράση και τον ρίχνουμε στο φλιτζάνι λίγο λίγο και από ψηλά.
- Prep Time: 1 min
- Cook Time: 1 min
- Category: Ρόφημα
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Ελληνική