Skip to content
Print
- Καθαρίζετε τα φασολάκια, τα πλένετε και τα στραγγίζετε.
- Ετοιμάζετε το ζωμό και τον διατηρείτε ζεστό.
- Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα μαραίνετε με το λαδάκι.
- Προσθέστε τον κιμά και ανακατεύετε μέχρι να ασπρίσει.
- Ρίξτε τις ντομάτες ψιλοκομμένες και το αλάτι και το κατεβάζετε από τη φωτιά.
- Βάζετε τα φασολάκια στον πάτο της κατσαρόλας.
- Από πάνω βάλτε τον κιμά, προσθέστε το ζωμό και μόλις πάρει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το φαγητό 45′ να ψηθεί.
- Τα βάζετε σε μία πιατέλα και σερβίρετε.
- Author: Aggela
- Prep Time: 15 mins
- Cook Time: 45 mins
- Category: Κύριο Πιάτο
- Method: Βράσιμο
- Cuisine: Ελληνική