Φέτα πανέ
Υλικά
- 700 γραμμάρια τυρί φέτα
- 3 αυγά
- 1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι ψιλό
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε το τυρί σε μικρούς κύβους, τους βάζετε σε μια πιατέλα και τους αλείφετε με λίγο νερό. Χτυπάτε τα αυγά, τα βάζετε σε μπολ και προσθέτετε λίγο πιπέρι.
- Πασπαλίζετε ένα ένα τα κομμάτια του τυριού με το αλεύρι, τα βουτάτε στο αυγό και τέλος στο σιμιγδάλι. Τα βάζετε πάλι στην πιατέλα και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
- Ρίχνετε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις ζεσταθεί καλά, προσθέτετε τα κομμάτια του τυριού λίγα λίγα και τα αφήνετε
- να ροδίσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, ώστε να στραγγίξουν,
- και σερβίρετε σε πιατέλα.