Κόψτε το φιλέτο της γαλοπούλας σε λεπτές φέτες. Ξεπλύντε τα μήλα, κόψτε τα στη μέση, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Ραντίστε τα με το χυμό του λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Καθαρίστε και κόψτε σε λεπτές φέτες τα κρεμμύδια. Βάλτε το βούτυρο στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις φέτες του κρέατος σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά. Προσθέστε τα μήλα και συνεχίστε το σοτάρισμα για 7-8 λεπτά. Σβήστε με το μπράντι, ρίξτε το κρασί, αλατοπιπερώστε και αφήστε τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά για λίγο μέχρι να μειωθεί η σάλτσα στη μισή ποσότητα. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, αφήστε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, σερβίρετε. Συνοδέψτε προαιρετικά με ρύζι ατμού.