Φιλέτο γαλοπούλας με μουστάρδα

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Φιλέτο γαλοπούλας με μουστάρδα

(Για 4 άτομα)

Υλικά

  • 2 φιλέτα γαλοπούλας κομμένα στα δυο
  • 1 κύβος Κοτόπουλου
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλιές γλυκού σκόνη μουστάρδας
  • 4 κουταλιές γλυκού βούτυρο
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε στο βούτυρο το κρεμμύδι και τα φιλέτα γαλοπούλας. Αφήνετε να μαραθεί το κρεμμύδι και να ροδίσει η γαλοπούλα. Διαλύετε τον κύβο μέσα σε 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό. Προσθέτετε και τη σκόνη μουστάρδας στο ζωμό και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το ζωμό στο σκεύος με τα φιλέτα. Μαγειρεύετε μέχρι να απορροφηθεί, φροντίζοντας να γυρίζετε και από τις δύο πλευρές τα φιλέτα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε αμέσως, συνοδεύοντας με λαχανικά σοτέ της αρεσκείας σας ή λευκό πιλάφι.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης