Κόβετε το φιλέτο της γαλοπούλας σε μικρότερα κομμάτια. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, τρίβετε το σκόρδο και τα σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με το κρέας και το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και τα αφήνετε να βράσουν άλλα 5 λεπτά. Κόβετε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος, αφαιρείτε τα κοτσανάκια και τους σπόρους και τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες. Τις ρίχνετε στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε την πάπρικα. Χαμηλώνετε την ένταση στο μάτι της κουζίνας και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε το γιαούρτι και το μαϊντανό. Χαμηλώνετε στο ελάχιστο την ένταση στο μάτι της κουζίνας, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγομαγειρευτούν για 4-5 λεπτά ακόμη.