Φιλέτο με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Φιλέτο με χοντρό αλάτι και δεντρολίβανο

για 4 μερίδες

Υλικά

  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια
  • 1 κουταλιές γλυκού χοντρό αλάτι
  • 1 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
  • 23 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Αλείφετε με το ελαιόλαδο τα φιλέτα. Τα πασπαλίζετε με το χοντρό αλάτι και τα πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο. Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, τα σκεπάζετε με μεμβράνη τροφίμων και τα αφήνετε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον ή όλο το βράδυ. Για να τα ψήσετε, ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου. Ακουμπάτε επάνω στο δεντρολίβανο τα φιλέτα και τα ψήνετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. (Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να τα ψήσετε στη σχάρα ή στο γκριλ.)
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply