ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ
Υλικά
- 400 γραμμάρια φέτα
- 300 γραμμάρια ανθότυρο
- 200 γραμμάρια τυρί Γκούντα
- 80 γραμμάρια μπέικον
- 100 γραμμάρια ζαμπόν
- 4 αυγά
- λίγο πιπέρι
- 6–8 φύλλα χωριάτικα
Εκτέλεση
- Λιώνουμε σε ένα μπολ την φέτα το ανθότυρο και το τυρί γκούντα. Τα δένουμε μεταξύ τους με το αυγό και ρίχνουμε το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Ρίχνουμε μέσα στο μείγμα σε μικρά κομματάκια το ζαμπόν και το μπέικον και ανακατεύουμε ομοιόμορφα. Τυλίγουμε δόσεις γέμισης σαν μαντιλάκια με φύλλο κομμένο σε 15 εκ. Χ 15 εκ. Τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά σε τηγάνι ή φριτέζα με άφθονο ελαιόλαδο.