Φουσίλι αλά πέστο σε 12 λεπτά
Υλικά
- 1 πακέτο φουσίλι
- 4 κουταλιές σούπας έτοιμη σάλτσα πέστο
- 1 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ½ φλιτζάνια κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
Εκτέλεση
- Βράζετε στο βραστήρα νερό και το ρίχνετε στην κατσαρόλα. Αλατίζετε και ρίχνετε τα φουσίλι. Τα βράζετε 7-8 λεπτά και τα στραγγίζετε. Όσο βράζουν τα φουσίλι, βάζετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος με την σάλτσα πέστο και 3-
- κουταλιές σούπας από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας και κατεβάζετε από τη φωτιά πριν πάρει βράση η σάλτσα. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Προσθέτετε την τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύετε και σερβίρετε.