Μαλακώνετε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνετε το κρασί, προσθέτετε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί. Πιέζετε τη ζελατίνα ανακατεύοντας μέσα στο κρασί, μέχρι να λιώσει.
Βουτάτε τα νεκταρίνια σε καυτό νερό, έτσι βγαίνει η φλούδα τους πιο εύκολα. Τα κόβετε στη μέση, αφαιρείτε το κουκούτσι και κόβετε σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε τα αχλάδια, τα κόβετε επίσης σε μικρές φέτες και τα βάζετε σε μπολ, με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Κόβετε στη μέση το πεπόνι, αφαιρείτε τους σπόρους και με το εργαλείο κόβετε μικρά μπαλάκια.
Σε φόρμα σχήματος καρδιάς ρίχνετε ζελέ 1 εκ. πάχους και το αφήνετε να πήξει τελείως. Βάζετε πάνω στο ζελέ φρούτα, ρίχνετε το υπόλοιπο ζελέ πάνω τους και αφήνετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Πριν σερβίρετε βουτήξτε την φόρμα σε καυτό νερό, αναποδογυρίστε σε πιατέλα, γαρνίρετε με τη σαντιγύ. Σε χωριστό μπολάκι προσφέρετε σαντιγύ, για όποιον θέλει περισσότερη.