Print
- 2 πορτοκάλια
- 2 κόκκινα γκρέιπφρουτ
- 4 μανταρίνια
- 1 φλιτς. γλυκό κρασί
- 3–4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 2 σφηνάκια λικέρ πορτοκάλι
- παγωτό βανίλια
- Καθαρίζετε τα φρούτα από τη φλούδα και από την άσπρη μεμβράνη.
- Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τη σάρκα τους σε μικρότερα κομμάτια.
- Βάζετε σε ένα μπολ τα κομμένα φρούτα, το γλυκό κρασί, τη ζάχαρη και το λικέρ πορτοκάλι.
- Ανακατεύετε και τη διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.
- Συνοδεύετε με παγωτό βανίλια.
- Author: Aggela
- Prep Time: 10 mins
- Cook Time: 5 mins
- Category: Μεζέδες
- Method: Ανάμειξη
- Cuisine: Ελληνική