Φρουτοσαλάτα με βότκα και κόκκινο πιπέρι
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
Υλικά
- 600 γραμμάρια φρούτα εποχής καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια
- 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 3 κουταλιές σούπας βότκα
- 100 ml χυμό πορτοκάλι
- κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
- φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη φρουτοσαλάτα τουλάχιστον 1 ώρα πριν τα σερβίρουμε, για να μπορέσουν τα φρούτα να τραβήξουν όλα τα υγρά και να είναι λίγο πικάντικα και πιπεράτα.