Γαλοπούλα μπιφτέκι
Υλικά
- 300 γραμμάρια κιμά από γαλοπούλα
- 2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 200 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι
- 1 χούφτα φρυγανιά τριμμένη
- 200 γραμμάρια γάλα
- 1/3 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κούπα καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε στον κιμά από γαλοπούλα όλα τα υλικά εκτός από το καλαμποκέλαιο και την τριμμένη φρυγανιά. Ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Έπειτα, περνάμε από τη φρυγανιά το κάθε μπιφτέκι και το τηγανίζουμε στο καλαμποκέλαιο.