Γαρίδες γιουβέτσι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Γαρίδες γιουβέτσι

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Υλικά

  • 1 κιλό γαρίδες ζεματισμένες και καθαρισμένες
  • 1 φλιτζάνια ζουμί από τις γαρίδες
  • 3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 400 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας
  • 400 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε στο λάδι τις πιπεριές και το σκόρδο. Προσθέτετε τα ντοματάκια, το ζουμί από τις γαρίδες, το αλάτι και το πιπέρι Αφήνετε να πήξει η σάλτσα.
  2. Βάζετε τις γαρίδες σε πυρίμαχο σκεύος και περιχύνετε με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτετε τη φέτα και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ψήνετε τις γαρίδες σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C 15′-20′ μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε το γιουβέτσι ζεστό.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply Ακύρωση απάντησης