ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΙΝΑ
Μερίδες 6
Υλικά
- 250 γραμμάρια γαρίδες μικρές καθαρισμένες
- 10 αυγά
- 3 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
- 150 γραμμάρια βλασταρίνια
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνετε το σκόρδο ξυσμένο, τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες, τα βλασταρίνια. Τηγανίζετε 2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτετε τις γαρίδες, τηγανίζετε 2 λεπτά, ρίχνετε τ’ αυγά που τα έχετε ανακατέψει με τη σόγια. Τηγανίζετε μέχρι να πήξουν.