Γαρίδες με μανιτάρια
Υλικά
- ½ κιλό γαρίδες μικρές
- 200 γραμμάρια μανιτάρια
- 1/3 κ. γλυκ. σκόνη τζίτζερ
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 6 κλωνιά σέλινο
- 1 κουταλιές σούπας κορνφλάουρ
- 1 κύβο κότας
- 1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
- 2 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
- 250 γραμμάρια κάστανα σε κονσέρβα νερού
- 4 κουταλιές σούπας ηλιέλαιο
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σουτάρετε για 3 λεπτά τα κρεμμυδάκια και το σέλινο ψιλοκομμένα, τα μανιτάρια και τα κάστανα σε λεπτές φέτες. Προσθέτετε τις γαρίδες και τηγανίζετε άλλα 5 λεπτά. Ανακατεύετε κορνφλάουρ, κύβο κότας, νερό και τα ρίχνετε στο τηγάνι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνετε μέχρι να πήξουν ανακατεύοντας κάθε τόσο.