Ζεσταίνετε την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι. Ρίχνετε μέσα το τυρί και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί. Στη συνέχεια ρίχνετε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύετε να διαλυθεί.
Ρίχνετε το πιπέρι και αφήνετε να πάρει μια βράση. Διατηρείτε ζεστή τη σάλτσα.
Ετοιμάζετε τη μους μπρόκολου.
Χρησιμοποιείτε μόνο τα μπουκετάκια μπρόκολου. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το βούτυρο και σοτάρετε τα μπουκετάκια του μπρόκολου μέχρι να γυαλίσουν. Σβήνετε με το κρασί και το λεμόνι. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε το τηγάνι και ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα μπροκολάκια, μέχρι να γίνει ο πολτός βελούδινος. Διατηρήστε τον ζεστό. Αφαιρείτε το κέλυφος και το έντερο από τις γαρίδες με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Σοτάρετε τις γαρίδες στο βούτυρο μέχρι να ροδίσουν. Σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί ρίχνετε το λεμόνι και αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε σε πιατέλα τη μους μπρόκολου ή σε ατομικά πιάτα και επάνω τοποθετείτε από 3 γαρίδες. Περιχύνετε με τη ροζ σάλτσα τυριού.