Βάζετε σε μπολ το μέλι, τον χυμό από τα λεμόνια, την πιπεριά, το ελαιόλαδο, το σαφράν και το σκόρδο και ανακατεύετε. Καθαρίζετε τις γαρίδες αφήνοντας επάνω μόνο την ουρά τους. Ρίχνετε τις γαρίδες στο μπολ με τη μαρινάδα. Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1-2 ώρες. Ρίχνετε τις γαρίδες και τη μαρινάδα σε αντικολλητικο τηγάνι και τηγανίζετε για 4-5 λεπτά να πάρουν ροζ χρώμα χωρίς να έχουν διαφάνειες. Αλατίζετε με χοντρό αλάτι και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.