ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ
Μερίδες 8
Υλικά
- 1 1/2 φλιτζάνια καλαμπόκι κονσέρβα
- 2–3 σταγόνες ταμπάσκο
- 1 μεγάλο αγγούρι κομμένο σε κομμάτια
- αλάτι
- 5 μέτριες ώριμες ντομάτες στα τέσσερα
- 2–3 αβοκάντο καθαρισμένα κομμένα στα τέσσερα
- 3–4 κουταλιές σούπας λεμόνι
- 2–3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βάζετε τις ντομάτες, το αγγούρι, το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, το ταμπάσκο κι αλάτι στο μπλέντερ και τα κάνετε πουρέ. Στο μεταξύ έχετε μοιράσει το καλαμπόκι σε 8 μπολ σούπας. Ρίχνετε από πάνω το μίγμα της ντομάτας. Γαρνιρετε με τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια.