Γκουακαμόλε ντιπ
Υλικά
- 2 μέτριες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 αβοκάντο καθαρισμένα, κομμένα στα τέσσερα
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κοφτή κ. γλυκού καυτερή πιπεριά σε σκόνη
- 1 κοφτή κ. γλυκού αλάτι
- μερικά φύλλα κόλιαντρου (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βάζετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα πολτοποιείτε. Αδειάζετε σε μπολ και γαρνιρετε με φύλλα κόλιαντρου. Σερβίρετε με τοτόπος (τσιπς τορτίγιας).