ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥΠΡΙΜ
Μερίδες 6
Υλικά
- 1/2 κιλό φέτα γλώσσας κατεψυγμένες
- 1 κονσέρβα 350 γραμμάρια με σούπα κρέμα σπαραγγιών
- 200 γραμμάρια καβούρι κονσέρβας
- 1 σελινόριζα ξυσμένη
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 50 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
- 300 γραμμάρια λαζανάκι κινέζικο
- 1 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
- Σε μέτρια κατσαρόλα αδειάζετε την κονσέρβα σούπας των σπαραγγιών. Ρίχνετε τη σελινόριζα, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και το ψάρι κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε 15 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο μέχρι να πήξει η σάλτσα. Σε κατσαρόλα βράζετε τ’ αμύγδαλα με λίγο νερό για 2 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα ξεφλουδίζετε. Σε τηγανάκι ζεσταίνετε το βούτυρο και καβουρντίζετε τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα μέχρι να ροδίσουν. Ετοιμάζετε τα κινέζικα λαζανάκια κατά τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σερβίρετε σε πιατέλα και τα περιχύνετε με το μίγμα του ψαριού. Τα πασπαλίζετε με τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.