Ξεφλουδίζετε τους γιαρμάδες. τους κόβετε στη μέση και βγάζετε το κουκούτσι τους.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τους γιαρμάδες. Πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και τους γυρίζετε δύο τρειε φορές μέχρι να καραμελώσουν. Ρίχνετε το κρασί και τη βανίλια και βράζετε μέχρι να μείνει ελάχιστη σάλτσα. Τους διατηρείτε κρύους.
Χτυπάτε τη φυτική σαντιγί στο μίξερ για 5 λεπτά να αφρατέψει. Χαμηλώνετε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτετε το λικέρ και το γάλα και χτυπάτε για λίγο ακόμη. Αφήνετε τη σαντιγί στο ψυγείο. Παίρνετε έξι μεγάλα ανοιχτά ποτήρια σαμπάνιας και ρίχνετε μέσα στο καθένα από δύο μικρά μπισκοτάκια. Χτυπάτε στο μίξερ τη μαρμελάδα μαζί με το μπράντι και μία κουταλιές σούπας σούπας νερό και ρίχνετε από ένα κουταλιές γλυκού από το μίγμα πάνω στα μπισκοτάκια. Σερβίρετε από πάνω την αφράτη κρέμα, προσθέτετε δύο κομμάτια γιαρμάδες δεξιά και αριστερά και μοιράζετε την υπόλοιπη σάλτσα φράουλας από πάνω.