Γρανίτα πορτοκαλιού με καμπάρι
ΠΑ 4 ΑΤΟΜΑ
Υλικά
- 250 ml καμπάρι
- χυμό και ξύσμα από 3 πορτοκάλια
- χυμό από 1 λεμόνι
- 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε δοχείο που μπαίνει στην κατάψυξη ανακατεύουμε το Καμπάρι με τους χυμούς, το ξύσμα του πορτοκαλιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά ώσπου να λιώσει η ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά. Βάζουμε από μία κουταλιές σούπας γρανίτα με το ειδικό κουτάλι παγωτού σε ένα μπολ και σερβίρουμε με μία φέτα πορτοκαλιού.