Γρανίτα πορτοκαλιού με καμπάρι

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Γρανίτα πορτοκαλιού με καμπάρι

ΠΑ 4 ΑΤΟΜΑ

Υλικά

  • 250 ml καμπάρι
  • χυμό και ξύσμα από 3 πορτοκάλια
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 6 κουταλιές σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Σε δοχείο που μπαίνει στην κατάψυξη ανακατεύουμε το Καμπάρι με τους χυμούς, το ξύσμα του πορτοκαλιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά ώσπου να λιώσει η ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά. Βάζουμε από μία κουταλιές σούπας γρανίτα με το ειδικό κουτάλι παγωτού σε ένα μπολ και σερβίρουμε με μία φέτα πορτοκαλιού.
  • Author: Aggela

 

Leave a Reply